ARTEC Pneumatics

ARTEC Pneumatic producerer pneumatiske cylindere og har gjort det i mere end 30 år. De er en italiensk virksomhed og blev grundlagt tilbage i 1982 i en lille by, i et dynamisk område, som har været med til at skabe rammerne omkring, hvad virksomheden er i dag.

Siden 2008 er der blevet investeret meget i ARTEC Pneumatics, som har gjort det muligt for virksomheden at vokse og udvikle sig selv.
ARTEC Pneumatics har siden deres spæde start specialiseret sig i fremstilling af pneumatiske cylindere, som er kompakte og med kort slaglængde.

ARTEC Pneumatics fokuserer kun på fremstillingen af pneumatiske cylindere, hvilket gør dem i stand til at innovere og udvikle på produktet, samtidig med at deres ekspertise vokser.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.