Blagdon Pump

Blagdon Pump producerer et bredt sortiment af pumper, fremstillet af forskellige materialer. De tilbyder lave omkostninger ved at kombinere højkvalitets sliddele, med lave priser på reservedele og en bred vifte af tilbehør.
Blagdon blev grundlagt tilbage i 1950’erne, og har altid haft fokus på pumper, og hvordan de har kunne videreudvikle dem.

Et fleksibelt modulopbygget design af pumper betyder, at Blagdon kan tilbyde korte leveringstider og en høj grad af tilpasningsmuligheder. De går ligeledes meget op i at kunne tilbyde deres kunder de bedste produkter i højeste kvalitet.

Blagdon udvikler kontinuerligt på deres pumper, for at sørge for, at de følger med nutidens standarder, og lever op til krav og regler, som måtte være inden for industrien.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.