Clyde Bergemann

Clyde Bergemann Power Group – hvor kodeordet er “Clean Energy Solutions”! Clyde Bergemann Power Group er en global virksomhed, der leverer systemer, løsninger og procesteknologi til markedet for energi og miljøteknik.

“Clean Energy Solutions” består af en kraftfuld portefølje af produkter og systemer til forbedret kedeleffektivitet, effektiv kedelrengøring og askehåndtering, pålidelig styring af gas og rengøring samt vedvarende energiudvinding.

Clyde Bergemann er en konsolidering af to virksomheder som hver især blev grundlagt i henholdsvis 1924 og 1948. I 1996 blev de to virksomheder sammenlagt og blev til Clyde Bergemann. Imellem 2000 og 2001 fik virksomheden atter nyt navn, som udgør det der kendes i dag, nemlig Clyde Bergemann Power Group.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.