Edac

Edac Ltd. har designet og produceret elektroniske interconnect-produkter i omkring 60 år. I dag er den privatejede Edac Group en global virksomhed, der leverer til alle større markedssegmenter og fremstillingsvirksomheder.

Edacs produktionsfaciliteter er baseret i kinesiske anlæg med logistik, kundeservice, design og teknisk support i Canada, USA, Taiwan, Hong Kong og Kina. Edacs europæiske Operations Center blev etableret i 1997 og er placeret i England.

Edac blev grundlagt i 1966 og blev hurtigt markedsleder inden for deres branche. De laver nogle af verdens mest komplicerede og innovative interconnect-løsninger. Deres produkter er af suveræn kvalitet som overgår kundernes forventninger.

Nogle af deres kerneværdier er kvalitet og god kundeservice. Det er vigtigt for Edac, at deres kunder er tilfredse med deres produkter.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.