Edilon)(Sedra

Edilon)(Sedra er en international leverandør af jernbanesystemer, isolerende jernbanesystemer og støj- og vibrationsreduktionssystemer til:

Højhastighedstog og konventionelle tog
Sporvogne metroer
Let baner
Kran applikationer

De har mere end 50 års erfaring inden for branchen. Deres vision er, at tilbyde de bedste produkter til deres kunder og sørge for at sikkerheden og kvaliteten er i orden.

Jernbanesektoren ændrer sig konstant, og derfor er der også større efterspørgsel på løsninger relateret til jernbanerne. Det er nødvendigt at se ud i fremtiden, for at kunne følge med efterspørgslen på sigt.

Edilon)(Sedra går også ind for bæredygtighed og forsøger hele tiden at finde nye løsninger, hvorpå de kan gøre virksomheden endnu grønnere. Dette er samtidig med, at jernbanesektoren også efterspørger grønnere løsninger.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.