E+E Elektronik

E+E Elektronik GmbH producerer fugttransmittere, sensorer, håndholdte målere, dataloggere og kalibratorer til måling af relativ fugtighed, fugtighed i olie, dugpunkt, lufthastighed, flow, CO2 og temperatur.

E+E Elektronik driver også et nationalt akkrediteret kalibreringslaboratorium og er udpeget til at opretholde den “nationale standard for fugtindhold” i hjemlandet Østrig.

E+E Elektronik blev grundlagt i 1979 og har siden udvidet til markeder rundt omkring i verden. Virksomheden går meget op i bæredygtighed og det kan ses på deres forskellige certificeringer.

De har forskellige datterselskaber rundt omkring i verden, og deres seneste datterselskab ligger i USA. Virksomheden har også vundet forskellige priser. De går meget op i, at deres produkter skal være af den bedste kvalitet, og med en lang levetid.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.