Emerson Process Management

Emerson Process Management er en hel familie af instrumenteringsselskaber, som servicerer procesindustrien over hele verden. Emerson bringer teknologi og teknik sammen for at levere innovative løsninger til kunder i industrimarkedet.

Som eksperter i branchen servicere Emerson deres kunder på forretningsområderne Automation Solutions og Commercial & Residential Solutions. Disse to forretningsområder gør det muligt for Emerson at identificere og løse udfordringer som stadig bliver mere komplekse og uforudsigelige på markederne.

Emerson blev grundlagt i 1890 og på daværende tidspunkt fremstillede de elektriske motorer og ventilatorer. Igennem de sidste 100 år er Emerson gået fra at være en regional baseret virksomhed til et globalt powerhouse.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.