ExTox

ExTox producere målingssystemer til gas og de udvikler de nødvendige elektroniske komponenter som software. De sælger deres produkter verden over og de leverer også eftersalgsservice.

ExTox’s koncept er, at de ikke vil efterligne andre virksomheder, men være deres egen virksomhed og udvikle på deres egne vilkår. De sigter efter at være meget afslappede omkring deres arbejde, men så de stadig kan skabe og forme resultater, som deres kunder kan bruge.
ExTox er en virksomhed, hvor der skal være plads til alle.  De sætter stor værdi på familie, og det er noget, der skinner igennem på deres arbejdsplads. Deres medarbejder skal være glade for at gå på arbejde, og det skal kunne mærkes på bundlinjen.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.