Flowguard

Flowguard producerer rør og fittings og det er nogle af de sikreste, mest pålidelige og omkostningseffektive VVS-løsninger på markedet. Flowguards rør og fittings er blevet installeret i huse og kommercielle bygninger rundt omkring i verden.

I forlængelse af, at deres rør er af topkvalitet, så tilbyder Flowguard også det største netværk af specialister der kan hjælpe med tekniske udfordringer. Deres specialister har den nødvendige uddannelse og kan dermed hjælpe både private og kommercielle bygningsejere med at få mest muligt ud af deres systemer.

Flowguard samarbejder med flere producenter, og de er nøje udvalgt på baggrund af deres pålidelighed og kvalitet af deres produkter. Hver producent skal leve op til nogle standarder, som er sat af Flowguard, for at kunne bibeholde samarbejdet.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.