Gmeinder Getriebstechnik

GGT Gmeinder Getriebstechnik GmbH udvikler, designer, producerer og vedligeholder gearkasser til geardele og komplette gearsystemer til en række forskellige køretøjer til jernbanedrift.

På tværs af fem kontinenter nyder jernbaneindustrien godt af Gmeinder Getriebes gearsystemers præcision, holdbarhed, effektivitet og høje pålidelighed med en livscyklus på mere end 35 år og ofte mere. De leverer og servicerer skinnekøretøjer såsom:

• Metro, letbane og sporvogne
• Lokomotiver
• Vedligeholdelses og renoveringskøretøjer
• DMU’er og EMU’er

Gemeinder Getriebes virksomhedshistorie strækker sig mere end 100 år tilbage og blev grundlagt som et produktionsanlæg til lokomotiver, gearkasser og maskiner. Sidenhen er forretningen blevet strømlinet, og siden 2023 har Gmeinder Getriebes fokus været på at specialisere sig i gearsystemer. Det har givet dem en bred anerkendelse, når det kommer til innovation, kvalitet og god service.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.