Graco BVBA

Graco BVBA blev grundlagt i 1926 og er i dag verdens førende virksomhed inden for væskesystemer og komponenter. Gracos produkter transporterer, måler, kontrollerer, doserer og påfører et bredt udvalg af væsker og viskose materialer, der anvendes til smøring af køretøjer, samt i kommercielle og industrielle miljøer.

Graco beskæftiger omkring 3.500 mennesker over hele verden, og de betjener tusindvis af kunder i over 100 lande. USA er hjemsted for 80% af deres produktion, hvor de kan nyde godt af deres effektive og engagerede arbejdsstyrke.

Graco baserer deres succes på deres urokkelige engement i teknisk ekspertise, produktion i verdensklasse og A+ kundeservice. De arbejder tæt sammen med specialiserede forhandlere og tilbyder produkter, der fastsætter høje kvalitetsstandarder i en bred vifte af væskehåndteringsanvendelser.

Nogle af de væsker er sprøjtebehandling og malingscirkulation, smøring, fugemasser og klæbemidler.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.