Greenconn Technology

Greenconn Technology Co., Ltd. er et taiwanesisk selskab, som har specialiseret sig i forskning, udvikling og produktion af stik og board-to-board løsninger.

Greenconns vigtigste produkter består af stik til pc-boards, strømforsyninger, mobiltelefoner, computere, computertilbehør, industriel elektronik, kommunikationselektronik, bilindustri elektronik samt en bred vifte af forbrugerelektronik.

Med kunder i hele verden, herunder Europa, Nordamerika og Asien, tilbyder Greenconn over 5.000 produkter til at opfylde alle kunders behov.

Greenconn blev grundlagt i 1998 og har siden været dedikeret til at tilbyde PCB løsninger, imens de også har fokus på bæredygtighed. Deres vision er at sætte pris på de kunder, som de har, og at deres medarbejdere har det godt samt at de har fokus CSR.

Deres mission er at forbinde verden og at have fremtiden for øje.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.