Helukabel

Helukabel GmbH er producent og leverandør af kabler, ledninger og kabeltilbehør. Desuden leveres der brugerspecificerede kabler og tilbehør samt formonterede kabler.

Helukabel har stor fokus på deres kunder, og de arbejder derfor altid mod at kunne tilfredsstille deres kunder, ved at sørge for at deres produkter er pålidelige og holdbare.

Med en produktportefølje på over 33.000 produkter på lager og skræddersyede kabelløsninger har Helukabel mulighed for at levere højkvalitets tilslutningsmuligheder til industri, infrastruktur og kontorprogrammer.

Ved at kombinere en bred vifte af produkter med et globalt fodaftryk på 59 salgs- og produktionssteder i 37 lande, er Helukabel en pålidelig partner. Virksomheden blev grundlagt i 1978 og har i dag 1700 medarbejdere. Det er ligeledes en familiefokuseret virksomhed.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.