Huba

Huba Control er specialister i tryk- og flowmålingsteknologi. På baggrund af en stor teknologisk viden og mange års erfaring inden for branchen udvikler de komponenter til tryk og flow i overensstemmelse med markedets behov.

Huba Controls leverer omkostningseffektive komponenter og helhedsløsninger til et bredt spektrum af industrier. Derudover dækker de en bred vifte af applikationer til optimering af maskiner og systemer. Se, hvordan du finder den rette trykmåler til din applikation her.

Komponenterne i Hubas tryk- og flowmåleteknologi omfatter både pressure switches (on/off switch elementer), sensorer og tryktransmittere (sensorer med indbygget elektronikforstærker). Komponenter der alle bidrager til den vigtige bevarelse af naturlige energiressourcer og reduktion af forurening.

Hubas kvalitetsstyringssystem (ISO 9001; IATF 16949) sikrer, at alle produkterne er fremstillet i overensstemmelse med klart definere procedurer og processer.

Flowmåling er vigtigt som aldrig før. Få fuldstændig styr på din flowmåling med vores flowmålingsguide, som du finder her.

Vis mere