Konepaja Mankinen Oy

Konepaja Mankinen OY tilbyder en vifte af produkter, blandt andet vedligeholdelses udstyr til jernbanespor, ballaststoppere og spor skiftesystemer. Konepaja Mankinen OY kan levere omfattende løsninger – fra komplette jernbanehjulsæt til jernbane inspektioner.

Konepaja Mankinen Oy laver også mange kundetilpassede løsninger. De stræber efter at gøre deres kunder tilfredse, og det er derfor vigtigt, at de kan imødekomme deres kunders krav og forventninger til deres produkter.

Ligemeget om det er en privat, industriel eller landbrugskunde, så kan Mankinen levere, hvad der er brug for. De har mere end 14.000 produkter på lager, og hvis de ikke har, hvad du har brug for, så skal de nok sørge for at få det.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.