KUNAK Technologies SL

KUNAK designer og producerer trådløse målestationer til bl.a. luftkvalitet samt tilhørende Cloud software, der garanterer valide data, korrekt transmission og adgang til informationer for forskere, kommuner eller andre beslutningstagere.

Med den nyeste løsning KUNAK Airpro, tilbyder vi realtidsovervågning af luftkvalitet til dig, der hurtigt ønsker informationer, som kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.

De indbyggede valideringsalgoritmer betyder desuden, at datakvaliteten er tilnærmelsesvist sammenlignelig med den kvalitet de nationale referencestationer leverer.

Med mulighed for at installere op ti fem samtidige plug/play gasmåleceller samt indbygget partikelmåler og trådløs datatransmission, får du lynhurtigt etableret en professionel målestation til registrering ag luftkvalitet.

Yderligere kan der tilkobles sensorer for vind, regn, solindstråling og støj.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.