Mac Valves

Fra den 1. september 2019 har Hans Buch A/S overtaget eneforhandlingen af MAC VALVES i Danmark og kan gennem vores store ekspertise i mere end 20 år på MAC’s produkter, bidrage med en høj ekspertise med det samme. Produkterne er en velintegreret del af vores forretning og bliver supporteret af fem medarbejdere.

MAC VALVES er kendt for deres:

Lange levetid
Hurtige respons tid
Optimering af en eksisterende maskinpark
Hurtig tilbagebetaling af investeringen
Energioptimering

Evnen til at levere branchespecifikke løsninger, som er pålidelige ved en ensartet ydeevne i et tempo som ikke kendes fra andre pneumatiske ventiler gør, at MAC’s ventiler sikre en kosteffektiv løsning for mange af vores kunder.

I mere end 70 år har MAC VALVES udviklet standard og unikke ventiler, hvilket betyder at de i dag har mere end 80 patenter, der bidrager til en ny måde at tænke på.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.