Micronics

Micronics blev grundlagt i 1985 og har siden da produceret spændevandsmålere i mere end 50 lande. Micronics tilbyder et stort vælg af flowmålere til forskellige arbejdsområder. Micronics flowmålere kan kombineres med analyse software og eksperter, som kan foretage analyser på baggrund af flowmåleren.

Micronics Ultrasonic flowmåler kan måle forskellige typer af væsker herunder vand, spildevand, syrer og opløsningsmidler, kemikalier, kulbrinte og olier. De kan også bruges til at måle eller kontrollere varme, ventilations- og air kondition systemer.

Micronics laver flowmålere til forskellige sektorer, blandt andet inden for energistyring, byggeservice, vand og miljø og fremstilling og forarbejdning.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.