Moravia Steel

Třinecké železárny er sammen med Moravia Steel samt datterselskaber blandt de vigtigste industrigrupper i Mellemeuropa. Traditionen om stålproduktion går tilbage til 1839.

På nuværende tidspunkt eksporteres deres produkter til mere end 60 lande over hele verden, herunder blandt andet deres jernbaner og tilbehør.

Moravia Steels vision er at de skal være progressive og socialt ansvarlige. Ligeledes er deres mission at de skal være sammen om de generationer, som kommer efter. De går også ind for bæredygtighed, og det kan ses på deres ISO 9001 certifikat, som én af de ISO-certificeringer, de har.

Kunderne anses for at være en partner til Moravia når de skal vurdere produkternes kvalitet. Fokus er på nuværende og fremtidige krav til kunder og processer. Det er derfor vigtigt for Moravia at have kunderne med i processen, så resultatet bliver så godt som muligt.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.