Müller Industrie-Elektronik

Det tyske familiefirma Müller Industrie-Elektronik med hovedkontor i Neustadt am Rübenberge, producerer måleinstrumenter, sensorer og digitale skærme til bl.a. temperatur, kraft og trykmålingsteknologi.

Derudover beskæftiger de sig også med indikering af instrumenter og evaluering af instrumenter til signalbehandling r4undt om det omfattende produktprogram.

Müller Industrie-Elektronik er en virksomhed der sætter ledelse og kundetilfredshed højt- En filosofi der i den grad smitter af på deres produkter. Certificerede produkter i henhold til SIL3 og Performance Level e og DNV GL er tilgængelige i deres store program.

Müller Industrie-Elektronik blev grundlagt i 1992 og beskæftiger i dag omkring 60 medarbejdere. Müller har 30 års erfaring og know-how i teknologien inden for måleinstrumenter.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.