Ningbo Forward Relay

Ningbo Forward Relay Corporation Ltd. er et kinesisk selskab, som er specialiseret i forskning, udvikling og masseproduktion af elektromagnetiske relæer.

Grundlagt i 1986 er firmaet i dag en af de største baser for relæ F&U og produktion i Kina. Virksomheden har et fabriksareal på over 80.000 kvadratmeter og mere end 2.000 ansatte, herunder mere end 200 ingeniører og teknikere.

Ningbo har fundet flere forskellige priser, som den mest hi-tech virksomhed nationalt og for 10’ende år i træk har da ranket på ”China Top 100 Electronic Component Enterprise”.
Deres produkter bliver brugt i mange forskellige brancher, herunder telekommunikation, biler, automatisk kontrol, husholdningsapparater, etc.

Virksomheden har forskellige ISO-certificeringer som viser at Ningbo finder kvalitet som en vigtig komponent i deres produktion.

 

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.