Östling Markingsystems GmbH

Östling Markingsystems GmbH har mere end 50 års erfaring inden for permanente mærkningssystemer. Firmaet tilbyder en række forskellige løsninger inden for nåleprægning, maskinmærkning, lasermærkning og elektrolysemærkning.

I tillæg til de mange års erfaring er virksomheden ISO9001 certificeret. Östling arbejder konstant på at tilbyde deres kunder den bedste service og kvalitet.

Virksomheden blev grundlagt i 1978, men allerede tilbage i 1968 begyndte grundlæggeren Rolf Östling at arbejde på at udvikle maskiner og hans første kunder var en kuglelejefabrik og verdens største hårdmetalproducent.

Östling har været markedsledere inden for produktmærkning i næsten 50 år. Den familieejede virksomhed er pionerer inden for elektrolytisk mærkning.
Kunderne er vigtige for Östling, og de går derfor langt for at sikre, at kvaliteten af produkterne er den bedste.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.