Printec-DS Keyboard

Printec-DS Keyboard GmbH producerer innovative touch-systemløsninger og tastaturer med et væld af tilpasningsmuligheder til dine specifikke kundebehov – eksempelvis med integrering af trykknapper og baggrundsbelysning af tal, bogstaver, symboler, mv.

Med kvalitetsledelse dybt integreret i produktionen siden 2004 og i overensstemmelse med ISO 9001:2015 er du sikret certificerede løsninger iht. produktionscyklus, levering, reklamation, forsyningskæder, mv.

Derudover får du produkter, der modstandsdygtige mod forringelser fra snavs, fugt og hærværk. Deres kundetilgang gør dem yderst tilpasningsdygtige til enhver efterspørgsel, hvad end du leder efter enkeltstyk eller masseproduktion til din applikation.

Teknologien installeres i huse af høj kvalitet i f.eks. rustfrit stål, plast og silikone og tilpasses individuelle behov og miljøer med særlige forhold. Printec-DS’ løsninger møder derfor stor interesse og efterspørgsel fra en række sektorer, som Princtec-DS har ekspertise i:

• Bilindustrien (motorkontrol, sikkerhedsfunktioner, infotainment, mv.)

• Robotics og den brede industri (HMI, Human-Machine Interfaces)

• Sundhedsvæsenet (komponenterne spiller en afgørende rolle for pacemakere, defibrillatorer, mv.)

• Andre industrier (luftfart, forsvaret, telekommunikation, mv.)

Printec-DS blev grundlagt i Tyskland i 1966 og har produktionsenheder i både Tyskland og Taiwan/Kina, hvilket giver dig en høj fleksibilitet og konkurrenceevne på markedet verden over. Læs mere om Printec-DS’s unikke og kundetilpassede løsninger her.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.