Pulsafeeder

Pulsafeeder Inc., med hovedsæde i New York, har siden 1936 været anerkendt som førende aktør på markedet inden for håndtering af væsker.

Pulsafeeder har altid forstået at være den førende producent på markedet, med mange facetter, der alle er i balance: Højt ydende produkter, omfattende applikationsløsninger, innovativt teknisk design, god service og forsatte forbedringer i fremstillingsprocesserne.
Pulsafeeder arbejder konstant på at levere de bedste produkter og den bedste support til deres kunder. Deres kerneværdier er:

Deres kunder
At vækste
Integritet
At stræbe efter det bedste
Succes

Pulsafeeder har en imponerende rekord af succes i tusind af væskehåndteringsapplikationer. Pulsafeeder er en innoverende virksomhed, og det er noget, de altid vil have for øje, når de arbejder på nye produkter.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.