Qlight

Qlight Co., Ltd er en verdensomspændende udvikler og producent specialiseret i visuelle og lydgivende signalsystemer og indikatorer. Med mere end 30 års udvikling og erfaring er Qlight garant for pålidelige og holdbare løsninger, der bidrager til at øge produktivitet, sikkerhed og kvalitetskontrol for virksomheder inden for industriel automation og den brede industri.

Årtiers erfaring med udvikling, certificering og fremstilling afspejler et højkvalitetssortiment med over 400 produkter og komponenter certificeret efter internationale standarder såsom ISO 9001, ATEX, UL, CE, Lloyd, KIMM og KOSHA.

Med andre ord er Qlights løsninger gennemtestede og underlagt strenge kvalitetskrav. Sammenholdt med en dedikeret og løbende produktudvikling får du som kunde altid løsninger med de højeste industristandarder inden for sikkerhed til konkurrencedygtige priser.

Qlight blev etableret i 1986 med hovedkontor i Sydkorea og afdelinger i Kina, Japan, Vietnam, samt i Silicon Valley i USA og har i dag veletablerede forsyningskæder verden over. Hans Buch er dansk distributør af produkter og komponenter fra Qlight. Se vores mange løsninger og hent produktinformation på vores side om LED & Signal her.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.