Roto Pumps

Roto Pumps er et globalt foretrukket mærke inden for fortrængningspumper og er en børsnoteret virksomhed med tilstedeværelse på tværs af frem kontinenter og en rig arv på over 50 år.

Roto Pumps blev grundlagt i 1968 og er pionerproducenten af progressive hulrumspumper i Indien. De er også kendt for at levere effektive og pålidelige pumpeløsninger til en bred vifte af industrier, herunder spildevand, sukker, papir olie og gas, kemikalier og processer, keramik, vedvarende energi og strøm samt marine og forsvar.

Med deres topmoderne produktionsenhed og ultramoderne R&D-center eksporterer Roto Pumps med succes til mere end 50 lande. Roto Pumps arbejder ambitiøst hen mod deres ekspansion ved at styrke de strategiske globale partnerskaber, etablere nye filialer og datterselskaber på tværs af kontinenter.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.