Rotor

Rotor producerer standard- og specialmotorer til industrien, i henhold til IEC- og DIN specifikationer op til 600kW. Rotor opfylder kravene fra forskellige skibsbygningsklassificeringsbureauer.

Rotor kan levere den komplette motor i overensstemmelse med kundens specifikationer til en række applikationer, såsom pumper, ventilationssystemer, kraner, havnemaskiner, hydrauliske systemer, kompressorer og diverse andet udstyr.

Rotor anvender en bred vifte af gennemprøvede koncepter. De udmærker dig ved at bruge disse koncepter sammen med innovative løsninger for at imødekomme vores kunders behov.

Rotor går langt for deres kunder og de tilbyder dem derfor deres 24/7 servicemodel. Det gør det dermed muligt for deres kunder at få fat på dem døgnet rundt. Sammen med deres servicepartnere kan de tilbyde den hurtigste og mest omkostningseffektive løsning på kritiske tidspunkter.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.