Sang-A

Sang-A Pneumatic Co., Ltd. Rep. er sydkoreansk virksomhed, der siden 1980 har produceret og udviklet pneumatiske fittings i både eget navn og som private label til mange store virksomheder verden over.

Fittings fra Sang-A produceres i kunststof og dunststof, som kan tolerere tryk helt op til 20 bar. Derudover har de et program af fittings, der anvendes i kemiske applikationer og i applikationer, der kræver FDA-godkendelse til anvendelse i fødevare- og medicinalindustrierne, eller som har en høj tolerance overfor høje temperaturer og brand.

Med Sang-A’s innovative tilgang til markedet for pneumatisk automation-industri har de formået at positionere sig som en af de mest foretrukne leverandører af pneumatiske fittings. De investerer konstant i udviklingen for at udvide deres program af højkvalitetsprodukter til en stigende efterspørgsel og kundernes ændrede krav. Deres kvalitetsstyringscertifikater sikrer, at du altid får produkter efter de højeste produktionsstandarder, og som altid er gennemtestede, inden de ender hos dig som slutbruger og i din applikation.

Vis mere