Shimaden

Shimaden Co., Ltd. udvikler og fremstiller temperatur- og fugtighedsregulatorer til industrielt brug, og det har de gjort siden de blev grundlagt i 1953.

Japansk industri er generelt anerkendt for at en af de mest avancerede i verden og bemærkelsesværdig teknisk innovation er understøttet af den elektroniske udvikling, som foregår på nuværende tidspunkt.

Shimadens produkter eksporteres til mere end 40 lande rundt omkring i verden. I takt med at den internationale konkurrence bliver skærpet, så forsætter Shimaden deres bestræbelser på at udmærke sig inden for teknisk innovation.

De bestræber sig på at bruge den nyeste teknologi, så de kan sikre at deres produkter følger de krav og standarder, der måtte være. Endvidere betyder det også, at deres kunder bliver sikret en vis kvalitet i form af Shimadens produkter.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.