TOX PRESSOTECHNIK

TOX PRESSOTECHNIK tilbyder innovative produkter og løsninger til tyndpladebearbejdning, herunder automatiske og manuel presser, samt specialmaskiner.

Med deres store tekniske ekspertise og en bred vifte af standardprodukter udgør TOX PRESSOTECHNIK en stærk samarbejdspartner, når vi skal finde den bedste løsning til din applikation.

TOX PRESSOTECHNIK blev grundlagt i 1978 og er stadig familieejet. Virksomheden beskæftiger i dag mere end 1.400 medarbejdere verden over.

TOX PRESSOTECHNIK har en filosofi der bygger på deres omdømme og styrken af deres globale struktur. Deres motiverede medarbejdere implementerer den højeste kvalitetsstandard for deres produkter.

Deres internationale tilstedeværelse på forskellige markeder gør, at virksomheden hele tiden forsøger at gøre deres produkter bedre. De fokuserer på kundernes behov, som gør det muligt for dem at tilbyde individuelle løsninger som skal gøre kunden tilfreds.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.