TTAF Elektronik

TTAF Elektronik Ltd. blev grundlagt i Istanbul I 2003, og udbyder interconnect-løsninger til forsvar, rumfart, bilindustrien, telekommunikation og belysningsapparater.

Af TTAFs produkter kan nævnes ledningsnet, kabler, optisk fiber, elektromekaniske samlinger, belysningssystemer og udendørs løsninger.

TTAF servicerer kunder i hele verden, som gør firmaet til en global producent, der altid prioriterer kundetilfredshed. Virksomheden har omkring 200 ansatte sørger for, at kunderne for den bedste kvalitet og overlegen teknologi.

TTAF arbejder på at gøre standarder bedre ved at bruge den førende teknologi, som er med til at forme det moderne liv. De bliver ved med at arbejde mod, at blive den førende på markedet.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.