Weber Sensors

I mere end 60 år har Weber Sensors repræsenteret sensorer på det internationale marked. De udvikler, producerer og distribuerer sensorer til måling og overvågning af væsker og gasser.

Både Weber og deres partnere vil altid sørge for at deres kunder får en god service og at de kan få kundetilpassede løsninger.

Kvalitet er det vigtigste mål for Weber og det er også en del af deres kultur i virksomheden. De er ligeledes ISO 9001:2015 certificeret, som også skal være med til at sikre kvaliteten af deres produkter, da de skal leve op til visse krav, når det kommer til bæredygtighed.

De er stolte af, at deres produkter er af topkvalitet, som de kan tilbyde deres kunder, som er produceret med den bedste teknologi på markedet.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.