Witte Pumps

Witte Pumps and Technology GmbH producerer ikke kun specielle løsninger til industrien, men leverer også et klassisk sortiment af pumper. Virksomheden blev grundlagt i 1984 nær Hamborg.

De seneste tekniske innovationer er indarbejdet i Wittes standardmodel sortiment, og dermed sikres et højt niveau af teknologi. Udover deres service og reservedele til egne pumper tilbyder Witte også en række af servicepakker til tandhjulspumper fremstillet af andre producenter.

Wittes præcisionspumper kan bruges til forskellige industrier, herunder plast- og kemi, medicinal- og kosmetiksektoren og fødevareindustrien. Witte bestræber sig på at garantere kunden en god kundeservice gennem en verdensomspændende tilstedeværelse.

Kvalitet er vigtigt for Witte og det kan ses gennem hele deres virksomhedsstruktur. Dermed ses det ikke kun på produkterne, men også i processerne og i selve arbejdet.

Vis mere

Hos Hans Buch A/S arbejder vi sammen med en række af verdens førende leverandører inden for industrielle løsninger. En række af vores produkter findes ikke online, så har du spørgsmål vedr. den valgte leverandør og produkter herfra, så kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde, det du søger.