Udtræksskinner og skuffeskinner anvendes i en lang række industrier, uden at vi tænker over det. Vi tager det for givet og forventer, at tingene fungerer. Hvad vi ofte ikke tænker over, er den store grad af innovation og design, der ligger bag de løsninger, vi til daglig anvender.

Den rette udtræksskinne kan løse udfordringen

Sko er en brugsgenstand, som vi dagligt anvender. Det medfører et naturligt slid, som kræver meget af det materiale, som skoen er produceret af. Næsten uanset hvor godt materialet er og hvor godt håndværk der ligger bag, er det uundgåeligt, at det store daglige brug af sko, slider på materialet og over tid vil det blive slidt tilstrækkeligt til, at skoen ikke længere kan anvendes. Til det har IMBOX Shoecare A/S udviklet en særlig spray til påførelse og manglede nu en løsning, som kunne sikre, at denne kunne påføres i et lukket rum for at sikre optimal effekt.

Løsningen – den rette glideskinne

For at beskytte skoen har IMBOX Shoecare A/S udviklet en spray, som påføres skoen og giver optimal beskyttelse. Processen foregår i en lukket boks og til det formål var der, udover selve kassen, behov for udtræksskinner, så skoene enkelt og gnidningsfrit kunne få påført den beskyttende spray.

Den patenterede løsning går i alt sin enkelthed ud på, at skoene sættes på den monterede skuffe og enkelt skubbes ind i den tillukkede boks. Her var Hans Buchs leverandør af udtræksskinner, Accuride det naturlige valg, fordi de producerer nogle af markeds bedste og mest innovative glideskinne-løsninger. Valget af den helt rette glideskinne, afhænger af en række ting (læs vores mini-guide til at vælge den rette udtræksskinne her).

Til denne løsning blev valgt en skinne af typen 3832SC fra Accuride, som er en selvlukkende skinne med en holde-funktion, som sikrer, at bakken lukker helt tæt under påførings-processen. Ligeledes har den den funktion, at den let kan indstilles i højden, så den kan tilpasses 100% efter installationen. Sidst, men ikke mindst, sikrer 100% udtræk af skinnen, at IMBOX-brugeren nemt kan placere skoene på bakken, som enkelt kan skubbes ind i boksen.

Resultatet – innovativ udtræksskinne giver den sidste finish

Resultatet af løsningen er, en unik og patenteret løsning fra IMBOX Shoecare A/S, som som sikrer sko en optimal pleje og beskyttelse i et system, som fungerer enkelt, gnidningsfrit og i et stilrent design. Den unikke spray og selve boksen er testet efter de højeste standarder og lever op til alle gældende krav i Danmark, som er de strengste krav i verden. Samarbejdet med Hans Buch A/S er ligeledes en garanti for høj kvalitet via ISO 9001:2015

Se videoen, som illustrerer glideskinne-løsningens funktion i videoen her:

Skal vi finde den rette udtræksskinneløsning til dig?

Står du også med en udfordring, som kræver glideskinne-løsninger, kan du kontakte os eller købe dine skinner direkte i vores webshop.

Vi kan være behjælpelige med selve produktet og designfasen, så vi sammen kan udarbejde en løsning, som passer til jeres behov. Vores udtræksskinne-løsninger anvendes i dag i en lang række industrier på tværs af landegrænser, og vi har helt sikkert også en løsning, som passer til jeres udfordring.

Køb vores udtræksskinner direkte i webshoppen eller kontakt vores ekspert på området, Claus Holm.

Se flere kundecases her

Kontakt vores ekspert

Tag fat i Claus og hør mere
+45 30 55 57 70cho@hansbuch.dk
claus holm
hans buch
Spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe