Med en løsning fra Hans Buch Marine fik AJ Skadedyrskontrol bugt med urinlugten på plejehjemmet, Johannesgården. Alt der skulle til var lidt mikrobiologi, en let anvendelig biomister og en støvmaske.

Lugtmolekylernes værste fjende i en praktisk og effektiv maskine

Udfordringen

AJ Skadedyrskontrol fik til opgave at fjerne urinlugten fra et værelse på plejehjemmet, Johannesgården, og havde derfor brug for en løsning, der ikke bare ville camouflere lugten, men derimod fjerne den helt.

Løsningen

Sammen med Hans Buch trak AJ Skadedyrskontrol i arbejdshandskerne og gjorde sig klar til at tage kampen op mod urinlugten. Bevæbnet med en Biomister ladet med Odour, var AJ Skadedyrskontrol godt rustet til at få bugt med urinlugten.

Odour er en naturlig lugtfjerner, der med sin mikrobiologiske sammensætning fjerner lugt ved at indkapsle lugtmolekylerne og nedbryde dem. Hældt i den ledningsfrie biomister, gør det det nemt for AJ Skadedyrskontrol at komme rundt og sprøjte i alle afkroge, så selv små rum kan blive lugtfri.

Se hvordan det foregik i videoen nedenfor.

Resultatet

AJ Skadedyrskontrol bekæmpede lugtproblemet med en løsning, der er nem at komme rundt med og som nedbryder lugtmolekylerne og fjerner lugten helt. Værelset på plejehjemmet kan derfor nu komme til at dufte friskt og rent igen.


Kontakt Hans Buch Marine

Tag fat i os og hør mere.
+45 4368 5004marinesales@hansbuch.dk
kundeservice
hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre