Hans Buch tog Sicodans udfordring op, og sammen udviklede vi en ny og tidsvarende løsning, som sikrede den rette luftkvalitet i applikationen. Løsningen på udfordringen var kugleventiler, filtre og en trykregulator.


En tidssvarende løsning med dag-til-dag levering

Udfordringen

Sicodan har i mange år brugt Hans Buch som fast leverandør af luftfiltre til de løsninger, de leverer til deres kunder. Komponenterne er dog med tiden blevet sværere at skaffe, hvilket har resulteret i en længere leveringstid. Efter at have rådgivet sig med Hans Buch, besluttede Sicodan sig derfor for at gentænke løsningen.

Se hvordan Hans Buch løste Sicodans udfordring

Løsningen

Kasper fra Hans Buch tog udfordringen op og satte sig for at undersøge, hvordan Sicodan kan få den helt rette luftkvalitet til deres applikation i en tidssvarende løsning. Det resulterede i en løsning, hvor vi:

•  Ved hjælp af en 2- og 3-vejs kugleventil spærrede af for luften
•  Satte filtre op i den rigtige rækkefølge, som filtrerer luften
•  Satte en trykregulator på, så vi drøvler luften ned til det tryk, som  Sicodan har behov for i deres applikation

Resultatet

Sammen med ingeniørerne i Hans Buch, fik Kasper sat en løsning sammen, så Sicodan i dag kan levere et tidssvarende produkt fra dag til dag og samtidig spare tid og penge.

”Hans Buch skiller sig ud, fordi de ikke bare sælger komponenter. De rådgiver, vejleder og optimerer. Hans Buch er ikke bare sælgere – de er ingeniører og derfor var jeg tryg ved at lade dem gentænke løsningen.” – Kristian Kjær, ejer, Sicodan

hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre