Tilbage i 2017 leverede vi en særligt solid switch til marinebrug til et større motorudviklingshus. I samarbejde med kundens ingeniører og ingeniører fra Hirschmann har vi nu taget løsningen op til genovervejelse, og udviklet en mere omkostningsvenlig løsning, som kunden kan teste og holde op imod den originale løsning.

Den originale og særligt solide standardløsning vs. den omkostningsvenlige kundetilpassede løsning

Udfordringen

Tilbage i 2017 blev vi i Hans Buch kontaktet af et større motorudviklingshus, der havde brug for vores vejledning og rådgivning til at finde den helt rette switch til deres motorer til marinebrug.

I samarbejde med vores leverandør Hirschmann fandt vi frem til en løsning, der er udviklet til lige netop den slags motorer – en løsning baseret på en MSP30-08 og modulerne MSM20. Med denne løsning fik vores kunde en ekstrem solid switch med software, der er designet til at optimere brændstofforbruget og gøre det muligt at anvende flere typer brændstof på samme motor, også kaldet multi fuel consumption.

Løsningen blev (og bliver fortsat) testet på skibe rundt omkring i verden, og alt ser ud til at virke.

Vores kunde ønsker dog at undersøge muligheden for at udvikle en mere omkostningsvenlig løsning, der ligeledes kan passe til deres motorer.

Løsningen

I samarbejde med kundens ingeniører og ingeniører fra Hirschmann, gik vi derfor i gang med at undersøge, hvordan vi kunne udvikle en mere omkostningsvenlig løsning, der kan holde til det maritime miljø på samme måde som den særligt solide løsning, som kunden fik i første omgang.

I udviklingen af løsningen tog vi udgangspunkt i et andet og billigere produkt fra Hirschmann: OCTOPUSSEN. Dette produkt er dog ikke udviklet til maritim brug, og er dermed ikke designet til at kunne modstå de vibrationer og stød fra bølgebrydning, som den originale løsning er udviklet til at kunne.

Det var derfor nødvendigt at specieltilpasse den nye løsning ved bl.a. at vibrationssikre den, og sørge for, at den fik det krævede LIoyd Approval.

Se de to forskellige løsninger nedenfor.

Resultat

Med rådgivning og vejledning fra Hans Buch, har vores kunde i samarbejde med Hirschmann nu fået udviklet en mere omkostningsvenlig løsning, som de kan teste og holde op imod den originale løsning. Begge løsninger bliver lige nu testet.Kontakt vores ekspert

Tag fat i Peter og hør mere
+45 2441 8416pje@hansbuch.dk
hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre