ADP A/S og Rambøll gik sammen med Hans Buch og vores leverandør Edilon, og leverede et veludført jernbaneprojekt i Fredericia, som fremadrettet kan bruges i forbindelse med lignende projekter i Danmark.

Vellykket jernbaneprojekt med succesfuldt samarbejde

Efter en brand i havneområdet i Fredericia, blev de eksisterende spor på havnen så beskadiget, at en genopbygning var nødvendig.

Løsningen – en ny og bedre sporløsning

ADP A/S Fredericia og Rambøll udarbejdede sammen et sporprojekt omkring genopbyggelse af havneområdet. Her blev Hans Buch sammen med vores sporleverandør Edilon involveret i en ny sporløsning til havnen. Hans Buch og Edilon blev tildelt ordrer på fem overkørsler samt levering af skinner (1440 meter), sveller og befæstelser.

De første fire overkørsler er leveret med en standard LCS-350, mens den sidste og længste overkørsel på 168 meter er af typen LCS 350CT – Heavy Duty version.

Med et stort tilladt akseltryk på 110 tons og et system, der kan tåle et hårdt miljø, vil denne overkørsel også være et perfekt produktvalg for andre havne. Det meget begrænsede vedligehold og den store vibrationsdæmpende effekt, gør også overkørslen velegnet for letbaneprojekter som Ring 3 i København.

Resultatet – vellykket og succesfuldt samarbejde

I juni 2019 blev fire ud af fem overkørsler færdiggjort, og i september 2019 stod den sidste overkørsel på 168 meter klar.

På baggrund af et vellykket projekt og et succesfuldt samarbejde, kører det nu igen på skinner for Fredericia Havn.

“Et veludført projekt hvor samarbejdet mellem alle involverede parter har fungeret upåklageligt.”

Hans Henrik Nielsen, Sales Director, Hans Buch Jernbane

Kontakt vores ekspert

Tag fat i Hans og hør mere
+45 2789 7708hhi@hansbuch.dk
hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre