Hvad der startede med en simpel Google-søgning efter udtræksskinner til arkitekttegnede borde og møbler i metal, udviklede sig hen ad vejen til et fint samarbejde, hvor fokus på kvalitet og fleksibilitet er i højsædet.


Da Rasmus Baes, designer og arkitekt samt indehaver af BAES STUDIO, som designer og producerer speciallavede møbler i metal, var på udkig efter en speciel type udtræksskinner af høj kvalitet, foretog han, som 70% af alle danske B2B-indkøbere, en google-søgning. Denne søgning skulle vise sig at lede ham frem til den bedst mulige udtræksskinne-løsning fra Accuride, som Hans Buch er dansk forhandler af, til hans møbler.

Der var engang en Google-søgning…

Rasmus fortæller:

“Vi designer og producerer møbler af meget høj kvalitet, og det var derfor helt afgørende, at udtræksskinnen også levede op til dette. Jeg var på udkig efter en skinne, som var nem at installere, som kunne holde til meget en stor vægtbelastning og så var det vigtigt, at den var én meter i bredden. Rigtig mange skinner er kun 90 cm i bredden, så det var helt afgørende, at den havde dette rette mål, for at kunne anvendes i vores design.  Min dialog med Hans Buch har været god helt fra starten, og med deres rådgivning, fandt jeg frem til lige præcis det, jeg skulle bruge”

“Min dialog med Hans Buch har været god helt fra starten, og med deres rådgivning, fandt jeg frem til lige præcis det, jeg skulle bruge.

Rasmus Baes, Indehaver af BAES STUDIO

Løsningen

Hans Buch sælger et stort udvalg af Accurides portefølje inden for udtræksskinner. I casen her blev valgt modellen Accuride 5417, som hører til blandt én af vores mere populære skinnetyper. Claus Holm, produktchef i Hans Buch, giver modellen følgende ord med på vejen:

“Udtræksskinnen 5417 er uden tvivl en skinne af rigtig høj kvalitet. Den er fleksibel og specielt designet til integrationer, hvor der kræves stor belastning og den klarer uden problemer 100kg. Det gør, at den kan anvendes i mange forskellige miljøer. Den er rigtig let at arbejde med og du kan hurtigt få den installeret og komme i gang med at anvende den. Som et ekstra plus har den ekstra udtræk på 100%+, hvilket øger mulighederne for anvendelse.”

“Den er rigtig let at arbejde med og du kan hurtigt få den installeret og komme i gang med at anvende den. Som et ekstra plus har den ekstra udtræk på 100%+, hvilket øger mulighederne for anvendelse.”

Claus Holm, Produktchef hos Hans Buch
udtræksskinne
Udtræksskinne type 5417
udtræksskinne
udtræksskinne
udtræksskinne
Lav reol med skuffer samt Accuride 5417

Om BAES STUDIO

BAES STUDIO blev grundlagt I 2018 af designer og arkitekt Rasmus Baes.

Firmaet designer og producerer møbler og anden indretning til virksomheder og private kunder.

Æstetikken og udtrykket i deres produkter er helt tydeligt og går igen i alle deres løsninger.

Læs mere på deres hjemmesider her: https://www.metalworks.furniture/ & https://baes.studio/

Køb vores udtræksskinner direkte i webshoppen eller kontakt vores ekspert på området.

Se flere kundecases her

Accuride og Hans Buch A/S udvikler innovativ udtræksskinneløsning

Kontakt vores ekspert

Tag fat i Claus og hør mere.
+45 30 55 57 70cho@hansbuch.dk
claus holm
hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre