Hos Hans Buch Marine finder du et omhyggeligt udviklet udvalg af systemer til vandbehandling. Lige fra ferskvandsgenereringssystemer og bilge systemer til affaldshåndteringssystemer og spildevandsbehandlingssystemer. Alt sammen i en kvalitet, holdbarhed og funktionalitet, som den maritime sektor efterspørger. Det store udvalg gør, at vi altid kan imødekomme dine krav til forsyningskæden og det du ikke lige finder på vores lager, finder vi i vores enorme lager.

Ferskvandsgenereringssystemer

Generer ferskvand med vores afsaltningssystemer, der fungerer gennem omvendt osmose (RO) og drikkevandsbehandlingssystemer, der mineraliserer, desinficerer osv.

Bilge systemer

Vi tilbyder bilge systemer, der leverer komplette og pålidelige løsninger på udfordringer med olieholdigt spildevand. Udvalget inkluderer alt fra konventionel og bioforureningsforebyggende løsninger til systemer til biologiske fjernelsesprocesser for bilge vand, der er specielt designet til at håndtere kulbrinte. Den biologiske proces er selvregenererende, hvilket gør den yderst omkostningseffektiv.

Affaldshåndteringssystemer

Hos Hans Buch Marine kan du få systemer til at håndtere både tørt, vådt og genanvendeligt affald på en sikker, miljøvenlig og energieffektiv måde. Systemerne reducerer affaldets volumen gennem komprimering, makulering og afbrænding. Vores portefølje omfatter forbrændingsanlæg, bioslambehandlingsenheder, tørretumblere, brikettering af affald, andet affaldskomprimeringsudstyr og enheder til behandling af madaffald – alt sammen designet med omkostningseffektiv installation og vedligeholdelse i tankerne.

Spildevandsbehandlingssystemer

Vores partner EVAC fremstiller spildevandsbehandlingssystemer, der adskiller og neutraliserer organiske forurenende stoffer i spildevand, så du kan overholde national og international lovgivning. Vores udvalg omfatter biologiske og elektrolytiske spildevandsrensningsanlæg, der raffinerer sort og gråt vand, samt fedtudskillere til at adskille fedt fra køkken- og kabysspildevand.


Kontakt Hans Buch Marine

Tag fat i os og hør mere.
+45 4368 5004marinesales@hansbuch.dk
kundeservice
hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre