Vellykket jernbaneprojekt med succesfuldt samarbejde

Udfordringen

Efter en brand i havneområdet i Fredericia, blev de eksisterende spor på havnen så beskadiget, at en genopbygning var nødvendig.

Løsningen

ADP A/S Fredericia og Rambøll udarbejdede sammen et sporprojekt omkring genopbyggelse af havneområdet. Her blev Hans Buch sammen med vores sporleverandør Edilon involveret i en ny sporløsning til havnen. Hans Buch og Edilon blev tildelt ordrer på fem overkørsler samt levering af skinner (1440 meter), sveller og befæstelser.

De første fire overkørsler er leveret med en standard LCS-350, mens den sidste og længste overkørsel på 168 meter er af typen LCS 350CT – Heavy Duty version.

Med et stort tilladt akseltryk på 110 tons og et system, der kan tåle et hårdt miljø, vil denne overkørsel også være et perfekt produktvalg for andre havne. Det meget begrænsede vedligehold og den store vibrationsdæmpende effekt, gør også overkørslen velegnet for letbaneprojekter som Ring 3 i København.

Resultatet

I juni 2019 blev fire ud af fem overkørsler færdiggjort, og i september 2019 stod den sidste overkørsel på 168 meter klar.

På baggrund af et vellykket projekt og et succesfuldt samarbejde, kører det nu igen på skinner for Fredericia Havn.

Et veludført projekt hvor samarbejdet mellem alle involverede parter har fungeret upåklageligt.

HANS HENRIK NIELSEN, SALES DIRECTOR, HANS BUCH JERNBANE

Vil du også gøre det smartere?

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om jeres løsning.

Lad os kontakte dig