I 1918 er Frank Sinatra 3 år gammel, den første talefilm er endnu ikke vist i Danmark, og en ingeniør- og handelsvirksomhed, der døbes Hans Buch & Co., bliver grundlagt.
Mere specifikt var det tirsdag den 1. oktober 1918, at ingeniør Hans Buch åbnede forretningen i Nyhavn 43.
Hans_Buch_100aar_RGB

Det nyeste inden for moderne teknik var dengang opfindelsen af rustfrit stål to år forinden. Der er sket meget siden da, og gennem teknisk og kommerciel viden, rådgivning og service har Hans Buch formået at skabe en position som industriens foretrukne samarbejdspartner inden for kerneområderne procesteknik, marineteknik og elektroteknik.

”For 100 år siden var Hans Buchs ambition at fokusere på kundernes udfordringer og finde de rette løsninger, så kunderne kunne koncentrere sig om det, de var bedst til. I dag er det stadig vores primære fokus. For selvom der er sket meget med teknologien de sidste 100 år, så har kunderne fortsat de samme udfordringer, og dem lever vi for at løse for dem.”

Henriette Olsen, Direktør

En erfaren virksomhed med moderne løsninger
Hans Buch A/S – som har skiftet både ejere og navn siden da – lever trods de mange år på bagen i bedste velgående. Hans Buch er i dag en moderne virksomhed og kan, på grund af sine mange år på markedet, tilbyde en erfaring og viden ud over det sædvanlige, opsamlet gennem generationer af kompetente og nysgerrige medarbejdere. Virksomheden har specialiseret sig i at finde de bedste og mest pålidelige løsninger til den danske industri inden for områder som proceskontrol og dataopsamling, måling, instrumentering, elektromekanik, pumper, marineudstyr og jernbaneudstyr.

”Det kan godt være, at vi snart har 100 år på bagen, men vi er langt fra støvede. Vi udvikler os, følger med tiden og har samtidig et helt århundredes erfaring at trække på.”

Henriette Olsen, Direktør

En ekstra stor fejring
Det ligger ikke i kortene, at jubilæet hos Hans Buch blot skal fejres med 100 lys i lagkagen, selvom det bestemt heller ikke er en undtagelse. Hans Buch vil gerne anerkende, at det ikke er hver dag, at en dansk virksomhed fylder 100 år, og derfor har ingeniør- og handelsvirksomheden selvfølgelig planlagt noget ekstra for at fejre begivenheden. Jubilæet fejres over det kommende år, med en artikelserie, der sætter fokus på virksomhedens højdepunkter årti for årti, helt fra 1918 og frem til i dag.

Bliv klogere på historien, der har omgivet virksomheden gennem 100 år og frem til det moderne ingeniør- og handelsfirma, som Hans Buch er i dag:

Jubilæumsåret sparkes i gang!

HB 100 aar ledelsesgruppe

Fredag den 12. januar blev jubilæumsåret skudt i gang, og Hans Buch bød alle medarbejdere i Fritz Schur Technical Group på lagkage.

På billedet ses Hans Buchs ledelsesgruppe, som fra venstre består af:

Carsten Larsen (Sales Director, Maritime)
Lars Kirk Vindfeldt (Servicechef)
Michael Holm-Hansen (Supply Chain Manager)
Henriette Olsen (Adm. Direktør)
Henrik Lykkegaard (Divisionschef)