Hans Buch har pr. 1. januar 2019 opkøbt pneumatik- og procesdelen af Fritz Schur Teknik, og lægger dem sammen med Hans Buch. Hydraulik forbliver hos Fritz Schur Teknik. Dermed får vi flere leverandører og produkter i vores produktportefølje. Vores firmanavn vil være Hans Buch, og vi vil fortsat have kontor på Roskildevej 8 i Albertslund.

Vores produktportefølje bliver bredere, og det gør vores kompetencer også. Vi får en endnu dybere forståelse for vores kunders applikation og vil i langt flere tilfælde være i stand til at hjælpe med applikationer ved f.eks. at tilbyde skræddersyede løsninger. Vi kommer desuden til at udvikle langt flere nye serviceløsninger, der supplerer de produkter, vi allerede i dag har i vores sortiment. Dermed vil vi kunne påtage os en større del af ansvaret for at dække vores kunders behov med produkter, der hele tiden er i drift, og vores kunder kan koncentrere jer om deres kerneforretning.

Allerede i dag har vi god erfaring med at levere kundetilpassede systemer og serviceløsninger, og netop disse to områder kommer fremadrettet til at spille en større rolle i Hans Buch. Årsagen til dette er, at vi oplever en stigende efterspørgsel fra vores kunder om at reducere antallet af leverandører. De ønsker at kunne fokusere mere på deres kerneforretning og mindre på forskellige interne processer, som de med fordel kan outsource. Det er mere værdiskabende for langt de fleste af dem.

Stærkt fundament de næste mange år
Vi vil gøre alt for, at vores kunder også fremadrettet vil forbinde Hans Buch med god service og imødekommende support. Hans Buch A/S har netop fejret sit 100-års jubilæum, og det er vi meget stolte af. Udviklingen går imidlertid stærkt, og uanset hvor lang vores historie er, så ønsker vi at være helt i front. Derfor har vi taget dette skridt for at udvide paletten og tilbyde flere serviceløsninger. Og dette er blot første skridt ind i de næste 100 år. Vi tror på, at det vil være et solidt fundament, og vi vil glæde os til det fortsatte samarbejde med jer. Så hvis I har behov for at udvikle jeres applikation, forbedre jeres processer eller bare vil tale om, hvilke muligheder der er for at optimere driften, så kontakt os gerne – det er derfor, vi er her.

Hvis du i dag handler med FSTI betyder det:
At du fremtiden vil I handle med Hans Buch A/S, Roskildevej 8-10, 2620 Albertslund, CVR 75 14 24 12 og jeres indbetalinger skal indbetales på vores konto i Nordea, reg. 2191, konto 6444 875 109. Ordrer sendes til kundeservice@hansbuch.dk og I kan ringe på
43 68 50 00.

Oversigt over produkter og leverandører der overføres fra Fritz Schur Teknik til Hans Buch:

 • Pneumatik komponenter og løsninger som cylindere, luftbehandling, fittings, slanger, tilbehør, magnetventil til luft.
  Leverandører: Airtec pneumatic, Bimba, BSG Kuhnke Solutions, CKD, EBA pneumatic, Fairchild, ITV pneumatik, Kendrion, Knocks, Lüdecke, PHD, Prevost, Sang-A og Wilkerson
 • Vakuum komponenter og løsninger som sugekopper, ejektorer, tilbehør og ventiler
  Leverandører: Novacom, Novagom og FIPA
 • Mekaniske komponenter som støddæmpere og vibrationsdæmpere
  Leverandører: Enidine
 • Procesventiler som kugle, butterfly, skråsæde og magnetventiler til væske, samt luft og el-aktuatorer
  Leverandører: Omal og SVS Automation
 • Trykovervågning som pressostater og transmittere
  Leverandører: Layher AG