I Hans Buch søger vi altid at udvide vores portefølje, så vi på bedste vis efterkommer den efterspørgsel, vi møder i markedet og hos vores kunder. Et af de nyeste skud på stammen er den ansete producent Tierre Group, der producerer fittings inden for pneumatik, væsker, fødevarer og kemiske applikationer.

Allan Nelbom, divisionschef i Hans Buch, udtaler om produktudvidelsen:

”Fødevareproduktion er et komplekst område, der underlagt et hav af strenge lovkrav. Reglerne bliver konstant revideret i takt med udviklingen, hvilket kan give udfordringer for fødevareproducenterne. I Hans Buch ønsker vi at komme de udfordringer i møde ved at tilbyde en både sikker, tryg og ukompliceret adgang til fødevaregodkendte komponenter.”

”Vores leverandør Tierre Groups fittings og slanger er af tårnhøjkvalitet, og vi ser meget frem til at kunne servicere et nyt segment af kunder med vores dybe faglighed i at finde tekniske løsninger, der opfylder selv de mest specifikke behov.”

 

Kvalitetssikrede og EU-godkendte fittings

Italienske Tierre Group er en af Europas førende producenter af komponenter inden for procesudstyr til fødevaremarkedet.

Alle Tierre Groups fittings lever op til EU-forordningen 1935/2004. Det betyder, at Tierre Groups fødevaregodkendte produkter er inaktive, så de hverken afgiver stoffer, smag eller aromaer, der på nogen måde kan forringe fødevarernes kvalitet eller give anledning til skadelige bivirkninger hos mennesker.

Læs mere om Tierre Group her

”Fødevareproduktion er et komplekst område [...] Reglerne bliver konstant revideret i takt med udviklingen, hvilket kan give udfordringer for fødevareproducenterne. I Hans Buch ønsker vi at komme de udfordringer i møde ved at tilbyde en både sikker, tryg og ukompliceret adgang til fødevaregodkendte komponenter."

Allan Nelbom, divisionschef i Hans Buch

Køb dine fødevaregodkendte produkter på Hans Buchs webshop

Selvom der en kompleks lovgivning at foreholde sig til, behøver det hverken at være besværligt eller utrygt at handle fødevaregodkendte komponenter.

I Hans Buch sørger vi for, at alle vores produkter lever op til kravene om sporbarhed og dokumentation, såvel som produkterne altid lever op til de seneste lovmæssige forordninger.

Vi har ligeledes gjort det nemt at handle fødevaregodkendte fittings og slanger med ganske få klik. På Hans Buchs webshop finder du hele vores kvalitetsudvalg fra Tierre Group.

Skulle du alligevel være det mindst i tvivl, så står vi naturligvis til rådighed på både telefon, mail og chat.

 

Om Hans Buch

Hans Buch A/S blev stiftet i 1918 som ingeniør- og handelsfirma, der har specialiseret sig i at finde de bedste og mest pålidelige løsninger til den danske industri inden for områder som proceskontrol og dataopsamling, måling, instrumentering, elektromekanik, pumper, marineudstyr og jernbaneudstyr.

Igennem mere end 100 år har Hans Buch forsynet danske virksomheder med løsninger, der opfylder deres behov. Vi har opbygget en knowhow, som gør os til en attraktiv partner, der kan tilbyde løsninger fra nøje udvalgte leverandører. Vi sikrer vores kunder gode tekniske løsninger, høj kvalitet, hurtige og pålidelige leveringer samt stærk support. Og det er ikke bare noget, vi siger - det er sådan, vi gør!