Tilpas din Sauter retrofit aktuator og få større glæde af din Sauter-løsning

Du har garanteret prøvet at stå i en situation, hvor du ikke kunne få komponenter fra forskellige producenter til at passe sammen. Årsagerne til det kan være mange, men fællesnævneren er, at der er noget der ikke passer sammen og det gør, at du går i stå i dit arbejde og er nødt til at finde nye løsninger. Alt sammen noget som koster dig både tid og penge. Og ikke mindst irritation.

Sådan behøver det ikke at være. Sauter, som er en af verdens førende virksomheder inden for systemer til styring af varme-, ventilations-og klimaanlæg, har udviklet en universel løsning, som vil lette din hverdag fremover.

Løsningen giver mulighed for at tilpasse din retrofit aktuator, så den passer til ventiler produceret af en række producenter. Det betyder i praksis, at du kan matche Sauter retrofit aktuator med ventiler produceret af Sauter, selvfølgelig, men også eks. Honeywell eller Danfoss.

Alt det kræver er, at du kender producenten, ventiltypen samt den nominale diameter. Herefter kan du slå op i nedenstående tabel og på den måde finde det adapotorsæt, som du har behov for. Så bliver det ikke meget lettere.

Der er ingen tvivl om, at Sauters løsning vil være rigtig nyttig for flere af vores kunder. Det er helt klart en funktion, som vi har set efterspurgt i markedet, og jeg er overbevist om, at mange kunder er glade for, at de kan matche ventiler fra andre producenter med Sauters produkter. Det letter arbejdet i mange tilfælde.

Per Crøis, Produktchef hos Hans Buch

Sådan bruger du tabellen – match den rette adaptor til din aktuator:

Du har en Sauter ventiltype V6F DN25 (række 1-3 i tabellen) og vil gerne bruge den på din Sauter AVM234SF132 aktuator.

I dette tilfælde skal du bruge adaptorsæt 0372338 001.