Guld kan købes for dyrt, og det giver ingen mening at spilde virksomhedens penge på en løsning, du ikke har behov for. Og det giver absolut heller ikke mening at spare de sidste kroner, hvis løsningen så ikke kan løse opgaven for dig.

Overvej derfor nøje, hvad du reelt får for de penge du bruger, og den værdi det skaber i dit daglige arbejde og på længere sigt for forretningen.

Trykluft:
Startomkostningerne er typisk højere, selvom værktøjet i sig selv som oftest billigere end den elektriske pendant.  Ofte holder de også i længere tid. Man skal dog huske, at du ikke kan bruge værktøjet uden en trykluft kompressor, slanger mm., som kan være meget dyre og kræver en del vedligeholdelse for at bevare styrken, så det skal med i ligningen.

Elektrisk:
Elektriske værktøjer kræver lavere startinvesteringer, og en af fordelene ved det, er, at strømforsyningen er en integreret del af værktøjet og derfor altid leverer maksimal kraft, så der ikke kræves yderligere investering og vedligehold i modsætning til trykluftværktøj.