Karriere med faglige udfordringer
Hans Buch er en virksomhed i vækst, der altid leder efter nye kolleger, som brænder efter at udfordre sig selv både fagligt og personligt.

Vi beskæftiger blandt andet:

  • Sælgere, som sætter kundens behov først og tager udgangspunkt i, hvordan vi hjælper kunden ved at levere produkter og løsninger med merværdi.
  • Branchespecialister, som kender kundernes branche helt ind til benet og forstår deres udfordringer og arbejdsprocesser – og hvordan de kan understøttes og forbedres med den rette tekniske løsning.
  • Produktchefer, som understøtter deres teams og sætter en ære i at leve op til kundens forventninger – og overgå dem. For os er en tilfreds kunde den vigtigste komponent af alle.
  • Interne teknikere og salgssupportere, som med en kundeorienteret tankegang, et indgående produktkendskab og en service i top hjælper vores kunder og samarbejdspartnere med at løse udfordrende og alsidige opgaver.
  • Medarbejdere i stabsfunktioner som HR, marketing, regnskab og it, som smører tandhjulene i organisationens maskineri og tager ansvar for de opgaver, som gør Hans Buch til en velorganiseret arbejdsplads.

Kan du se dig selv i en af disse roller - eller en helt sjette - så er du velkommen til at skrive til os her: