Vælg den løsning der passer til dit behov

Vi tilbyder en række forskellige typer af løsninger, helt afhængigt af dit behov.

Det kan være den simple komponent-løsning, hvor vi via vores brede netværk af leverandører, skaffer præcis den komponent, som du har brug for. Eller det kan være den 100% skræddersyede løsning, hvor vi sammen udvikler en løsning særligt tilpasset din forretning.

Har du mere brug for en logistik-løsning, der kan gøre din hverdag lettere? Eller en service-løsning, hvor vi sørger for, at dine løsninger altid fungerer perfekt? Så er vi også altid klar til at hjælpe.

Læs mere om de forskellige løsninger her og få inspiration til, hvordan Hans Buch kan hjælpe din virksomhed.

Komponent-løsningen

PEMinar

Komponent-løsningen er for dig, der har brug for en enkelt eller flere komponenter til dine løsninger. Vores brede udvalg af leverandører gør det muligt for os at skaffe en lang række komponenter, hvilket giver dig sikkerhed i, at vi også kan skaffe de komponenter som opfylder dine behov. Vi tager dialogen med både dig og leverandøren, og finder frem til en løsning, som alle parter er tilfredse med.

Ofte viser det sig dog, at en simpel udskiftning af komponenten ikke altid er den bedste og mest rentable løsning for dig. Det er så her den skræddersyede løsning kommer ind i billedet.

Den skræddersyede løsning

Når dit behov ikke dækkes af en simpel udskiftning af en komponent, har vi ekspertisen og erfaringen til at finde den bedste løsning til dig. Det kan være videreudvikling af en eksisterende løsning, sammenbygning af flere komponenter eller udvikling af en helt ny løsning. Uanset, hvad du har brug for, finder vi den løsning, som opfylder dine behov.

En sådan løsning udarbejder vi i tæt samarbejde med dig og leverandøren.

Logistik-løsningen

Lager logistik

En logistik-løsning hos Hans Buch, kan se ud på mange måder. Det kan f.eks. være sampak af eksempelvis kabler i poser, som kan lette din hverdag og spare dig tid og besvær. Eller det kan være opbevaring af produkter på vores lager, som kan give dig sikkerhed for, at der altid er det på lager, som dækker dit behov.

Service-løsningen

Service

Med en serviceløsning hos Hans Buch sørger vi for, at din løsning altid er optimeret og fungerer, som den skal. Vi kan både forebygge og lave vedligehold, ligesom vi står til rådighed i tilfælde af nedbrud eller lignende problemer 24/7 og sikrer, at din løsning kommer op at køre igen hurtigst muligt.

Vil du have teknisk rådgivning og inspiration til smartere løsninger?

Vi vil altid gerne hjælpe dig med at løse dine udfordringer og stille skarpt på dine muligheder. Se her, hvordan vi har hjulpet andre virksomheder med deres tekniske løsninger, og få inspiration til, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os

Navn(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.