Hos Hans Buch Jernbane får du en bred vifte af kvalitetsprodukter og systemer til udbygning og vedligeholdelse af både rullende materiel og infrastruktur.

Service, rådgivning og løsninger
til jernbaneindustrien

Hans Buch er et erfarent salgs- og ingeniørhus, der tilbyder komplette løsninger til blandt andet stærke aktører inden for jernbanebranchen. Med et tværfagligt og tæt leverandørnetværk kan vi tilbyde vores kunder i jernbanesektoren gennemskuelig rådgivning, hvor der er fokus på den konstruktive dialog, proces og løsning.

Hos Hans Buch går vi ikke på kompromis med funktionaliteten og kvaliteten. Vi stiller derfor høje krav til vores leverandører og deres produkter, der er nøje bliver udvalgt af vores dygtige ingeniører i huset.

Kontakt

Hans Henrik Nielsen
Salgsdirektør for Hans Buch Jernbane
+45 2789 7708hhi@hansbuch.dk

Hans Buch dækker flere områder
inden for jernbanesektoren

Med mange års erfaring, og med et tæt fagligt netværk, kan vi rådgive vores kunder inden for flere områder inden for transportbranchen.

Her kan du se hvilke områder vores faglige kompetencer dækker over inden for jernbaneindustrien. Blandt andet kan vi tilbyde specialistrådgivning, udstyr, reservedele og værktøj i høj kvalitet fra branchen.

Skære- og
slibeprodukter

Kvalitetsprodukter fra Klingspor

Jernbaneudstyr
af høj kvalitet

Kvalitetsprodukter og udstyr fra anerkendte leverandører.

reservedele til IC3 intercity 3 tog

InterCity 3

Reservedele til IC3-tog

skinner befæstning master 35 i natur

Master 35

Øget komfort og høj effektivitet

jernbane

Specialistrådgivning
til projekter

Teknisk rådgivning i forbindelse med projektopgaver.

Et erfarent leverandørnetværk

Vores leverandørnetværk består af nogle af de mest erfarne og anerkendte europæiske leverandører i jernbanesektoren. Det tætte samarbejde giver os viden om den seneste udvikling i branchen, så vi kan give vores kunder den bedste vejledning og de bedste komplette løsninger.

I netværket findes bl.a. Stelfundo & Embedded Rail System fra Edilon, der udvikler komponenter til letbaner, metroer, broer, overkørsler m.m. Du finder også Gmeinder, der specialiserer sig i geardele til IC3 tog hos DSB, maskiner og sporprodukter til vedligehold, samt forskellige svelletyper i både beton og træ.

Derudover tilbyder vi også mellemstore arbejdsmaskiner fra Mankinen og BSB, samt store arbejdsmaskiner fra Matisa.

mankinen-hans-buch
BSB jernbane
hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre