Udover vores stærke produktportfølje tilbyder vi i Hans Buch Jernbane også vores tekniske rådgivning i forbindelse med projektopgaver. Her rådgiver vi dig ud fra vores erfaring med jernbaneindustrien, så vi sammen kan finde den løsning, der bedst opfylder dine behov.

Vejledning på baggrund af mange års erfaring med jernbaneindustrien

Selvom produktsalg er et væsentligt segment i Hans Buch Jernbane, arbejder vi mere og mere med projektsalg. Ved projektsalg er vi en del af vores kunders projekter og fungerer som rådgivere og vejledere.

Det gør vi fordi vi har mange års erfaring med at rådgive og udvikle løsninger til jernbaneindustrien. De mange års erfaring har nemlig givet os de tekniske kompetencer der skal til for, at du kan få de bedste løsninger.

Projektsamarbejdet giver dig adgang til en bred vifte af kvalitetsprodukter til udbygning og vedligeholdelse af rullende materiel og infrastruktur. Herudover får du adgang til skræddersyede løsninger fra nogle af de mest anerkendte europæiske leverandører inden for jernbaneindustrien. Vi har desuden et tæt samarbejde med virksomheder som Banedanmark, DSB, Lokaltog og Privatbanerne, samt diverse entreprenører og mange flere. Et godt samarbejde med vores leverandører og virksomheder, sikrer dig, at vi altid er gearet til at håndtere din forretning.

Et projektsamarbejde kunne f.eks. være levering af sporløsninger fra Edilon, hvor vi rådgiver dig omkring design, produktion og installation. Det kunne også være en levering af skinner og sveller, hvor vi vejleder dig omkring logistikken og processen i leveringen.

“Med et projektsamarbejde kan vi sørge for, at du altid får den bedste rådgivning igennem hele processen. Du kan samtidig være sikker på at få den bedste løsning og den bedste proces.”

Hans Henrik Nielsen, Sales Director, Hans Buch Jernbane

Se noget af det vi tidligere har lavet


Kontakt Hans Buch Jernbane

Tag fat i os og hør mere.
+45 2789 7708hhi@hansbuch.dk
hans buch
Kontakt os her
Få hjælp til din ordre